Трюфели Гурме храна или подземен гъбичен растеж?

Ужасната радост на един човек може да бъде кулинарното бедствие на другия! Казано по друг начин, това, което един от нас жадува, вероятно е гастрономически кошмар на друго лице, тъй като всички нас са различни в нашите предпочитания, харесвания и антипатии. Трюфелите са известни като скъп продукт, който пристига в течен или твърд вид. Течността често се намира под формата на масло. Маслото от трюфели е много пъти по-евтин тип трюфел, защото предлага аромат и аромат на скъпи трюфели. Дори и маслото от трюфели, което обикновено се използва за готвене, всъщност не може да съдържа трюфели, но тъй като е най-вероятно маслиновото масло да добавя синтетични ароматизатори за възпроизвеждане на хора, използвани в автентичното масло от трюфели. Някои от по-известните главни готвачи дори не разбират маслото от трюфели, което те използват в рецепти, в което няма истински трюфел. Налична е и водка от трюфели, която ще се влее с цял акрил от черни трюфели Перигор. Това може да се използва като алкохолна душа или се използва в готвенето от повечето готвачи, които предпочитат ароматите, които придава.

Как един аромат на паразит е добър?

Смята се, че ароматът, включен в трюфелите, е “придобит вкус” или индивид, който или е оценен, или не. Тези, които се наслаждават на вкуса, който е остър, разбират, че трябва да се използват пестеливо или има тенденция да преодоляват всички други вкусове в една единствена рецепта. Много видове трюфели ще определят ефикасността или земната природа на вкусовете, които добавят в храни, които са популярни в ресторантите за гурме. Налични са много желани видове трюфели:

* Белите трюфели, наречени Alba Madonna или дори Tuber magnatum, най-често се срещат в Северна Италия, около град Алба (по този начин името). Не само това, те са открити за увеличаване в Хърватия Наблизо река Мирна. Те наистина са малко и леко кремообразни или кафеникави с бяло мраморно оцветяване. Бели трюфели могат да се сервират като сурови, както и като “обръснати” над маслени ястия като паста, пържени меса или салати. Обикновено са силно ароматизирани.

* Черните трюфели, известни също като Tuber melanosporum или тъмните Perigord трюфели, обикновено се наблюдават в района на Перигор във Франция около храсталаците от лешник и дъб. По-меки в дъгата в сравнение с белия трюфел, те са по-големи и приятно ароматизирани (казва се, че се срещат с помещението веднага след рязане до един). Те са били най-често обръснати нежно, за да обелят пикантното си вкусно, вместо просто да проникнат в него. Японският телефон на срамния трюфел е ума, така сладък сладък и сладък бял трюфел.

* Бургундски или черни летни трюфели могат да се видят в по-голямата част на Европа и се ценят заради собствената си кулинарна стойност и мек мирис. По-бледи в сянка в сравнение с черния трюфел, тези форми се намаляват в цената и донякъде с по-ниско качество, тъй като имат вкус.

* По-малко популярен трюфел Scorzone, трюфелът от пекан (буйния лиони) и белият трюфел Орегон (tuber oregonense) се отглеждат от САЩ. САЩ и са идентифицирани да продават за около 100 долара на килограм в гурме ресторанти. Земеделските производители са изгубили ореховия трюфел, вярвайки, че това е за уплаха.

1. Пресни черни летни трюфели от вида Tuber Aestivum vitt. са най често използваните трюфели за изработка на продукти в световен мащаб. От тях се правят разнообразни продукти, като основната идея е добавянето на аромат на трюфели в ястието.

2. Пресни черни зимни трюфели от вида Tuber Brumale vitt. са така наречения двойник на Tuber Melanosporum и често се използват за по-евтина добавка в някой продукти официално обявени за продукти от Tuber Melanosporum. Най често това се използва при Френски трюфел компании.

three. Пресни бели трюфели от вида Tuber Borchii vitt. /Tuber Bianchetto/. Този вид трюфели има свое място в света на трюфелите. Те все по широко се използват в хранително вкусовата промишленост и дела им ежегодно нараства.

four. Представлява нарязани на шайби черни трюфели Tuber Aestivum във висококачествен екстра върджин зехтин. Това е най продавания продукт от групата на консервираните продукти. Предпочитан в страни като Германия и Франция и Италия

5. Ароматизиран с аромат на бял трюфел висококачествен екстра върджин зехтин с парченца бял трюфел. Изключително предпочитан продукт, с голямо търсене и ръст на продажбите. Подходящ за всяка кухня, а също така и за обучение на кучета за лов на трюфели.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *